احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک

سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد

سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح خطاب به دشمنان و بدخواهان گفت: توصیه ما به دشمنانی که بعضا تهدیداتی علیه نظام مطرح میکنند این است؛ ممکن است شما آغازگر یک درگیری با جمهوری اسلامی بر اساس خطای محاسباتی باشید، لکن خاتمه درگیری، نحوه درگیری، زمان، مکان درگیری و توسعه صحنه نبرد دیگر با شما نیست و این جمهوری اسلامی ایران است که مشخص خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۰ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 12
کد خبر: ۲۷۷۹۶۴
سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح از آخرین وضعیت آمادگی رزمی و عملیاتی یگان‌های نیرو‌های مسلح در جنوب کشور بازدید کرد.

 در این بازدید که سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش و سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه و جمعی از فرماندهان عالی‌رتبه حضور داشتند، رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در تشریح ارزیابی عملیاتی از یگان‌های دریایی ارتش و سپاه در جنوب کشور، تصریح کرد: بررسی‌های لازم بصورت میدانی برای آمادگی جهت اجرای طرح‌های عملیاتی گوناگون در جریان این سفر اتفاق افتاد و نیرو‌های مسلح کشورمان برای هر شرایطی در آمادگی کامل هستند.

سرلشکر باقری افزود: الحمدلله آنچه در این بازدید دو روزه از نیروی دریایی ارتش و نیروی دریایی سپاه مورد بازدید هیئت ستاد کل نیروی مسلح قرار گرفت، اطمینان پیدا کردیم به لحاظ توان و آمادگی رزمی در بهترین وضعیت بسر می‌بریم و نیرو‌های مسلح ما بحمدالله از لحاظ اشراف اطلاعاتی و همچنین طرح ریزی عملیاتی و آمادگی برای اجرای آنها در بهترین وضعیت هستند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: دراین بازدید ما تمام طرح ریزی‌ها و وضعیت‌های عملیاتی را مورد بازرسی و کنترل قرار دادیم و به اطمینان رسیدیم که از جهت تمرینات و رزمایش‌ها و پای کار بودن و آمادگی روحی و عملیاتی نیرو‌ها در بهترین وضعیت هستند و اگر از دشمنان خطایی سر بزند یا نیتی و قصدی یا اقدامی علیه نظام و آب و خاک مقدس جمهوری اسلامی ایران داشته باشند نیرو‌های مسلح ما توان وآمادگی مقابله با آنها را دارند.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح خطاب به دشمنان و بدخواهان گفت: توصیه ما به دشمنانی که بعضا تهدیداتی علیه نظام مطرح میکنند این است؛ ممکن است شما آغازگر یک درگیری با جمهوری اسلامی بر اساس خطای محاسباتی باشید، لکن خاتمه درگیری، نحوه درگیری، زمان، مکان درگیری و توسعه صحنه نبرد دیگر با شما نیست و این جمهوری اسلامی ایران است که مشخص خواهد کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار